Vizualizat acum 5 ore

EuCleanWash

(0/5)
Imagini
Servicii de curăţenie profesională
Piaţa de servicii de curăţenie este în continuă crestere iar dezvoltare, si numărul solicitărilor de astfel de servicii precum şi cel al prestatorilor, sunt destule, dar diferenţa o face calitatea serviciilor oferite. De aceea am înfiinţat firma EuCleanWash, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră şi a vă satisface toate cerinţele în materie de curăţenie profesională.
Pentru ca dumneavoastră şi colectivul companiei dumneavoastră să-şi desfăşoare activitatea în condiţii de igienă totală, lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de asta şi vă garantam satisfacţie totală alaturi de. EuCleanWash este o companie specializată în servicii profesionale de curăţenie şi întreţinere, spălare mochetă. Asigurăm servicii de curăţenie şi întreţinere pentru birouri, bănci, magazine şi hale industriale.
Serviciile pe care compania noastră le oferă sunt personalizate în funcţie de tipul de locaţie, suprafeţele care sunt necesare pentru a fi curăţate şi întreţinute. Echipamentele şi soluţiile pe care le folosim în curăţenie respectă standardele de calitate impuse de Comunitatea Europeană şi sunt avizate de Ministerul Sănătăţii.
Portofoliul nostru se îmbogăţeşte permanent datorită prestaţiei excelente şi cerinţelor celor interesaţi de a beneficia de cele mai bune servicii de curăţenie. Echipele noastre de servicii de curăţenie sunt formate din personal bine instruit şi profesionist, supravegheat atent de un supervizor care răspunde de toate cerinţele dumneavoastră.
Noi ne dorim.
Sa asiguram satisfactia clientilor nostri si sa raspundem nevoilor si dorintelor acestora prin furnizarea de servicii personalizate, prompte si de inalta calitate. Dezvoltarea relatiei cu clientii nostri prin asigurarea unor servicii personalizate, flexibile si eficiente este o preocupare importanta pentru noi.
Pe langa calitatea excelenta a serviciilor oferite, o alta caracteristica o constituie flexibilitatea in stabilirea pachetelor de servicii. Cerintele si nevoile fiecarui client in parte sunt cele care dau intotdeauna criteriul de stabilire a pachetelor de servicii oferite, tintim la o continua imbunatatire a performantelor serviciilor oferite clientilor nostri. Va multumim pentru increderea acorda.
Facilităţi
  • Servicii la Domiciliu
Servicii de curăţenie industrială
Curăţenie hale, Curăţenie depozite
Servicii de curățenie pentru birouri și spaţii comerciale
Mentenanţă generală
Servicii de curăţenie la domiciliu
Curăţenie generală, Curăţenie după constructor, Curaţenie după evenimente, Mentenanţă
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te