Vizualizat acum 5 ore

Curăţenie Profi

(0/5)
Imagini
Curatenie Generala
Un mediu productiv este în primul rând un mediu sănătos iar dincolo de aspectul care ține de sănătate, curățenia spune multe despre persoanele care administrează un anumit spațiu. Curățenia generală se menține periodic și nu reprezintă un lux sau un aspect opțional. Ea este o stare de fapt ce nu trebuie ignorată niciodată, oricât de tentantă ar fi amânarea ei.
Serviciul de Curățenie Generală oferit de echipa Curățenie Profi este rapid și eficient, cu detergenți și substanțe de calitate avizate sanitar și aplicate de personal experimentat și responsabil.
Unitati comerciale, spatii profesionale, sali de evenimente, birouri, locuinte, rezidente private sau institutii, unitati de cazare, spatii pentru depozitare, garaje sau ateliere, spatii pentru receptii si divertisment, sedii si sucursale, spatii expozitionale sau orice alt tip de spatii publice sau private pot beneficia de curatenie generala prin serviciile Profi Constanta.
Curatenie de intretinere
in ceea ce priveste serviciul de curatenie post-renovare sau dupa constructor, echipa noastra va sta la dispozitie pentru intreținerea peretilor interior si exteriori, gardurilor, balustradelor, pervazurilor, tevilor si a altor instalatii sanitare ori utilitare. Orice lucrare ce presupune zugravit, zidit, tencuit si diverse metode de reconditionare lasa în urma reziduuri si murdarie care necesita o curatenie mai riguroasa si diferita fata de curatenia generala. De aceea echipa Curatenie Profi foloseste metode si substante profesionale de curatare a resturilor de materiale de constructie, coloranti chimici, pulberi si deseuri rezultate în urma lucrarilor.
Simplu. Precum povestea…confortului din trei în trei
Efectul curățeniei este unul extraordinar pentru ca e direct legata de felul în care ne simțim. Acea senzație de eliberare, acel sentiment clar că poți face orice după ce ai făcut curățenie, ne-au ajutat să construim CurătenieProfi.
De aceea, ne place să spunem că “toate lucrurile bune încep “pe curat”. Un confort minimal este necesar pentru a te dezvoltă.
E ceea ce ne-a inspirat de-a lungul anilor și ne-a făcut să ne dorim să creștem nu doar cantitativ ci, mai ales, calitativ. Dorința de furniza confort ne-a scos de fiecare dată din zona noastră de confort.
Facilităţi
Servicii de curăţenie industrială
Curăţenie depozite
Servicii de curățenie pentru birouri și spaţii comerciale
Dezinfectare grupuri sanitare, Lustruire pardoseli piatră
Servicii de curăţenie la domiciliu
Curăţenie generală, Curăţenie după constructor, Curaţenie după evenimente
Video
Localizare pe hartă
Recenzii de la utilizatori
Nu sunt recenzii !
Nu sunt recenzii pentru această companie, poţi fi primul care îşi spune opinia !
Scrie recenzie
5
4
3
2
1
Numai membrii pot adăuga un comentariu Autentificare sau Inregistrează-te